Adolescent de 17 ani, ucis de coronavirus. Nu era vaccinat şi a ajuns la spital în stare foarte gravă

Adolescent de 17 ani, ucis de coronavirus. Nu era vaccinat şi a ajuns la spital în stare foarte gravă

Tânărul de doar 17 ani, infectat cu noul coronavirus, a murit noaptea trecută la Spitalul de Urgență din Craiova. 

Adolescentul a fost dus la spital sâmbătă seară, în stare gravă, cu saturația de oxigen foarte scăzută și a fost internat în secția de Terapie Intensivă. Băiatul a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul pozitiv a venit după deces, conform digi24.ro. Medicii spun că adolescentul nu era vaccinat și că avea diabet.

Elevul era în clasa a X-a de la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova, fiind considerat ca fiind foarte talentat și avea note bune, potrivit gds.ro.

"Este o veste îngrozitoare. Era un elev foarte bun şi foarte talentat. Îl cunoaştem de mic, de la grădiniţă. L-am văzut în urmă cu două săptămâni la şcoală, când a executat o lucrare grafică”, a spus unul dintre profesorii de la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova.

Un alt cadru didactic a spus că elevul nu a mai fi fost la şcoală de două săptămâni: "Aveam o adeverinţă de la mamă că este răcit. Nu a venit la şcoală de două săptămâni. Am aflat ieri că era confirmat cu COVID -19 şi că a fost internat tot ieri şi ar fi decedat aseară. Părinţii au aflat de dimineaţă vestea. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniştit, chiar introvertit".

Comenteaza