Ai o urgenţă stomatologică? Centru nou deschis la Cluj. Urgenţele de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială rămân pe Iuliu Hossu

Ai o urgenţă stomatologică? Centru nou deschis la Cluj. Urgenţele de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială rămân pe Iuliu Hossu

De joi, 2 aprilie 2020, s-a deschis în Cluj-Napoca, str. Avram Iancu, nr. 21 (intrarea prin cort)., un centru pentru preluarea urgențelor stomatologice în cadrul Ambulatoriului de Stomatologie al SCJU Cluj.

Orarul acestui centru este:
-luni-vineri între orele 8-20,
-sâmbătă-duminică între orele 10-16. (cu menţiunea că întervalul 8-10 este dedicat copiilor)


-infecții,
-dureri puternice, care nu cedează la tratament medicamentos,
-traumatisme dentare grave,
-hemoragii(sângerări),
-fracturi ale maxilarelor sau luxații articulare.

Vă recomandăm să mergeți la urgență doar dacă vă aflați într-una dintre aceste situații.

Este foarte important ca înainte de a merge la urgențe, să sunați medicul dumneavoastră stomatolog pentru confirmarea faptului că este într-adevăr nevoie să faceți această deplasare. Înainte de a merge pe str. Avram Iancu, nr. 31, trebuie să sunați la numărul de telefon 0752033127 și să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere privind scopul deplasării.

Cabinetul de urgențe stomatologice din cadrul UPU Cluj-Napoca va fi închis în această perioadă, dar Urgențele de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială sunt asigurate în regim de gardă permanentă în Cluj-Napoca pe Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 37.

Etichete
Comenteaza