ALERTĂ alimentară! Produs retras de la vânzare. Poate conține toxine de mucegai

ALERTĂ alimentară! Produs retras de la vânzare. Poate conține toxine de mucegai

Un produs este retras de urgență de producător pe motiv că este toxic. 

Produsul consumat poate duce la dureri de stomac și vărsături. Dr. Oetker retrage de la vânzare unul dintre deserturile sale foarte populare. Este vorba despre articolul „Smoothie Bowl cu căpșuni, banane, aronia și semințe de in” (Smoothie Bowl mit Erdbeer, Banane, Aronia und Leinsamen).

Potrivit anunțului, produsul poate conține reziduuri de patulină. Patulina este o substanță produsă de mucegai care poate provoca greață, vărsături și indigestie.

Compania producătoare face apel la clienți să ia în serios retragerea și să nu consume produsul afectat - Smoothie bowl cu căpșuni, banane, aronia și semințe de in. Produsul a fost vândut în Germania, Austria și Finlanda din ianuarie. Retragerea afectează în mod specific produsele de 200 g, cu data de expirare 23 aprilie 2024.

Consumatorii sunt îndemnați să nu consume produsul sub nicio formă. Acesta poate fi returnat la magazinul de unde au fost achiziționat. Prețul de achiziție va fi rambursat chiar și fără prezentarea bonului. Consumatorii pot contacta serviciul pentru clienți cu orice întrebări, la joerg.schillinger@oetker.com.

Alertă alimentară! Produs retras de la vânzare. Conține toxine de mucegai

Comenteaza