Ambulanţă 4x4 pentru cătunele din Cluj

Ambulanţă  4x4 pentru cătunele din Cluj

CERT Transilvania a achiziţiont o ambulanţă 4x4, care va ajunge la clujenii ce locuiesc în zone izolate din Munţii Apuseni. Asociaţia mai are nevoie de 30.000 de lei pentru dotări. 

"MediCERT este tot mai aproape de munţi. Medicii sunt pregătiţi. Aţi aflat cu toţii vestea cea mare! Cu mari eforturi, CERT Transilvania a achiziţionat ambulanţa. Va fi o ambulanţă specială, care va duce sănătatea în munţi. Pentru acest lucru, ambulanţa noastră trebuie echipată atât medical, cât şi tehnic. Împreună, putem contribui la îmbunătăţirea calităţii vietii celor care nu pot, nu ştiu sau nu îşi permit să acceseze servicii medicale. Suntem la un pas de a duce la îndeplinire ceea ce pentru mulţi este doar un vis. Mai avem nevoie de 30.000 de lei pentru: cauciucuri de teren, troliu, aparatură medicală de urgenţă, instrumentar medical de screening şi de interventie, consumabile", transmite reprezentanţii CERT Transilvania. Persoanele care doresc să contribuie, pot face donaţii accesând următorul link: https://cert-transilvania.ro/ donations/.

Ambulanţă  4x4 pentru cătunele din Cluj

Pentru a strânge fonduri, amintim că, duminică, 7 aprilie 2019, Muzeul de Artă a găzduizt concertul caritabil ”La vida loca”, oferit de artiștii de renume internațional Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles.

Ambulanţe pentru SMURD cu ajutorul Beard Brothers

La finalul anului 2018, organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe donate Serviciului Mobil de Reanimare Descarcerare (SMURD) Cluj. Anul acesta, bărboşii au demarat o nouă campanie de strângere de fonduri pentru încă o ambulanţă pentru SMURD. 

De asemenea, la începutul lui 2019, Primăria municipiului Cluj-Napoca a achiziţionat o "Ambulanță de tip C - terapie intensivă mobilă", de ultimă generație, dotată cu echipamente de cel mai înalt standard. Această autospecială vine în completarea dotărilor de care are nevoie Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj pentru proceduri cât mai prompte și eficiente în cazurile de intervenție. Mai multe detalii AICI! 

 

 

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza