Ambulanță și mașină de pompieri pentru ISU Florești

Ambulanță și mașină de pompieri pentru ISU Florești

Primăria Florești a achiziţionat o ambulanţă de prim-ajutor şi o autospecială de stins incendii, pe care urmează să le predea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) Cluj. Investiţia se ridică la un milion de lei, realizată din fonduri proprii și fonduri europene

"Primăria Florești finalizează o investiție de peste un milion de lei, realizată din fonduri proprii și fonduri europene. Este vorba despre achiziționarea și predarea către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Cluj a unei ambulanțe de prim-ajutor medical, dotată și echipată adecvat, precum și a unei autospeciale de stins incendii, dotată și echipată corespunzător", transmite primarul Floreștiului, Horia Șulea, printr-un comunicat de presă. 

Ceremonia de predare-primire va avea loc vineri, 21 iunie 2019, începând cu ora 10.00, la stația ISU Florești, de pe strada Eroilor.

49 de ambulanţe de la Guvern 

La final de 2018, regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare) a primit ambulanţe noi, achiziţionate prin Programul POIM 2014 - 2020. Un număr de 1.300 au fost livrate la nivel naţional, în urma unei investiţii de peste 550 milioane lei. Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj a primit 12 ambulanțe noi, iar la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au ajuns 3 ambulanțe SMURD tip B2 pentru echipajele de prim-ajutor. Anul acesta, Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj mai primește încă 34 de ambulanţe de la Guvern 

Ambulanţă pentru SMURD și de la Primărie

Amintim că, la jumătatea lunii februarie 2019, și Primăria municipiului Cluj-Napoca a achiziţionat o "Ambulanță de tip C - terapie intensivă mobilă", de ultimă generație, dotată cu echipamente de cel mai înalt standard. Această autospecială vine în completarea dotărilor de care are nevoie Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj pentru proceduri cât mai prompte și eficiente în cazurile de intervenție. Valoarea totală a investiției este de 647.600 lei (fără TVA).

Beard Brothers strâng fonduri pentru a doua ambulanţă SMURD

Anul trecut, organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe donate Serviciului Mobil de Reanimare Descarcerare (SMURD) Cluj. "Bărboşii" continuă campania 1.12 Wheels for life pentru achiziţionarea celei de-a doua autospeciale, până la final de 2019. 

Ambulanţă 4x4 pentru cătunele din Cluj

CERT Transilvania a achiziţiont o ambulanţă 4x4, care va ajunge la clujenii ce locuiesc în zone izolate din Munţii Apuseni. Asociaţia mai are nevoie de 30.000 de lei pentru dotări. 

Comenteaza