Antrenorul italian Walter Zenga face vaccinul anti-COVID de patru ori. Care este motivul

Antrenorul italian Walter Zenga face vaccinul anti-COVID de patru ori. Care este motivul
| Foto: antena3.ro

Antrenorul de fotbal Walter Zenga, fost portar al echipei naţionale a Italiei, se află în Emiratele Arabe Unite, unde s-a vaccinat deja cu două doze de Sinopharm, un vaccin anti-COVID provenit din China.

Vaccinul nu este însă recunoscut la nivel european şi, pentru a putea reveni în Italia, Zenga a fost nevoit să se imunizeze din nou, relatează Mediafax.

„Există cei care nu vaccinează, care fac rapelul şi cei ca mine, care decid să ia a treia şi a patra doză de Pfizer, după 2 doze de Sinopharm. De ce? Pentru a avea permisul verde şi a putea merge în Italia, pentru a urmări fotbal meu iubit. Unica noutate. Trebuie să fac a doua doză în 20 de zile şi să pierd prima etapă de campionat”, a scris pe Instagram Walter Zenga, însoţind videoclipul în care este vaccinat cu primul vaccin Pfizer, făcut într-o clinică din Dubai.

Legendă a clubului Inter Milano, Walter Zenga este pe jumătate român, după ce a fost căsătorit cu Raluca Rebedea. Cei doi au divorţat între timp.

În România, a antrenat echipele FC Naţional, Steaua şi Dinamo, fiind la un moment dat pe lista cu posibili selecţioneri ai României. Ultima oară, s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei italiene Cagliari, în 2020. Acum, Zenga este liber de contract.

Comenteaza