Aproape 35.000 de teste pentru Covid-19 realizate în SUA sunt considerate „nesigure”

Aproape 35.000 de teste pentru Covid-19 realizate în SUA sunt considerate „nesigure”
| Foto: profimedia

Aproximativ 35.000 de teste de coronavirus din Statele Unite au fost considerate nesigure, deoarece un laborator de procesare „nu şi-a putut îndeplini standardele”, a transmis organizaţia non-profit AdventHealth, care a administrat testele.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Peste 33.000 dintre testele nesigure au fost efectuate în Florida, iar despre celelalte 2.000 nu s-au oferit informaţii publice, scrie CNN.

AdventHealth nu a făcut public nici numele laboratorului, dar a transmis că persoanele ale căror teste au fost procesate aici, vor fi anunţate în perioada următoare.

„În timp ce lucrăm cu succes cu multe alte laboratoare din mai multe state pentru a furniza teste COVID-19 pentru comunităţile noastre, am încheiat contractul cu acest laborator şi suntem extrem de dezamăgiţi şi frustraţi de această situaţie. Ne pare rău extrem de rău pentru inconvenientele şi incertitudinea pe care le-a provocat ”, a declarat Terry Shaw, preşedinte şi CEO al AdventHealth.

Persoanele care aşteaptă rezultatele testelor de la acest laborator nu vor primi rezultatele, deoarece eşantioanele furnizate nu vor fi testate, ci distruse „în conformitate cu legea”, transmite Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza