Arafat cere blocarea antivacciniștilor: "Trebuie oprit microfonul"

Arafat cere blocarea antivacciniștilor: "Trebuie oprit microfonul"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că "trebuie oprit microfonul" celor care dezinformează şi încurajează oamenii să nu se vaccineze.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Trebuie oprit microfonul tuturor care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu. Şi i-aş lăsa pe oamenii care se pricep la acest domeniu să explice de ce trebuie să se vaccineze. Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări, de toate posibilităţile prin care să convingem oamenii să nu respecte, să nu aibă încredere în ce spun autorităţile", a declarat sâmbătă Raed Arafat.

Șeful DSU consideră că "suntem la momentul în care să facem aşa".

"Măcar două - trei luni, după care putem să continuăm cum vrem, dar în acest moment trebuie oprit microfonul, cel puţin cel oficial, de la televiziuni, de la radiouri. Facebook şi YouTube o să permită să facă ce vor acolo, dar măcar la dezbateri să ne îndreptăm către a sfătui populaţia corect, pe linie sanitară, cu sfaturile care sunt bazate ştiinţific şi să explicăm de ce este mai bine să te vaccinezi decât să rămâi nevaccinat şi ce poate să se întâmple cu tine şi cu familia dacă rămâi nevaccinat", a explicat acesta.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza