Arafat: "E foarte important ca oamenii să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Cu asta scad măcar o parte din risc!"

Arafat: "E foarte important ca oamenii să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Cu asta scad măcar o parte din risc!"
| Foto: huff.ro

Secretarul de Stat Raed Arafat consideră că apariţia unui vaccin anti-COVID-19 nu va rezolva instantaneu situaţia și spune că e important ca persoanele vulnerabile să se vaccineze împotriva gripei sezoniere pentru a reduce riscul de infectare.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Cum au zis și cei de la OMS, până nu vedem vaccinul noi suntem obligați să ne pregătim. Chiar dacă apare vaccinul, noi trebuie să știm că vaccinul nu va rezolva instantaneu situația pentru că ai nevoie de sute de milioane de doze ca să oprești răspândirea.

Este foarte important ca oamenii să se vaccineze, mai ales persoanele vulnerabile, cele în vârstă să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Cu asta scad măcar o parte din risc! Dacă se infectează și cu COVID am putea să ne trezim cu fenomenul COVID-flu și va fi foarte greu și pentru medici”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza