Asistentă sadică: "Vă primim peste rând numai dacă aveţi cancer"

Asistentă sadică:
Asistenta unei cunoscute doctoriţe clujene i-a spus unei paciente că poate fi primită peste rând cu o singură condiţie: să aibă cancer.

O cititoare ziuadecj.ro ne-a semnalat o situaţie delicată prin care a trecut de curând. Pentru că a simţit o durere la sân, ea s-a alarmat şi a sunat la medicul la care îşi face control anual, de patru ani încoace. Este vorba de Angelica Chiorean, o doctoriţă extrem de apreciată în Cluj. S-a lovit însă de asistentă, care a şocat-o.

"Doamna doctor nu vă poate primi peste rând. Nu aveţi o urgenţă. Urgenţă este numai dacă aveţi cancer. Vă pot programa doar pentru anul viitor", i-a spus asistenta, impasibilă la suferinţa femeii.

Am sunat şi noi la clinica privată şi am vorbit cu o asistentă, care a detaliat. "Doamna doctor Chiorean are programări făcute până anul viitor şi nu poate primi peste rând. Dânsa nu poate vedea foarte mulţi pacienţi într-o zi, aşa că trebuie făcută o triere. Durerea la sân nu este considerată o urgenţă, ba chiar se poate spune că este un semn bun. Pacienta poate să se programeze la un alt medic din clinică şi, dacă e nevoie de o altă opinie, o va vedea şi doamna doctor", a spus asistenta, care s-a recomandat Alexandra. 

Cititoarea ziuadecj.ro ne-a relatat că, după acest episod, s-a decis să renunţe la serviciile acestei clinici private.

200
de lei costă o ecografie la clinica privată


6
luni este termenul minim de aşteptare pentru un control la doctoriţa Angelica Chiorean

Comenteaza