Atentie la viroze. Ce sfaturi ne dau medicii

Atentie la viroze. Ce sfaturi ne dau medicii
Odata cu apropierea sezonului rece apar si virozele respiratorii, asa ca medicii ne sfatuiesc ca in aceasta perioada sa fim atenti la sanatate. Numarul virozeor respiratorii a crescut de la o saptamana la alta cu aproape 400. Mai grav, datele arata ca de la an la an suntem din ce in ce mai bolnavi. Comparativ cu aceeasi perioada anului trecut , numarul persoanelor care s-au confruntate cu infectii respiratorii a crescut semnificativ .

In ultimele doua saptamani s-au prezentat la medic 5000 de persoane cu viroze sau afectiuni respiratorii. In aceste comnditii medicii ne sfatuiesc sa ne prezentam la dorctor inca de la primele simptome, sa incercam a consumam cat mai multye fructe si legume bogate in vitamina C sa ne imbracm adecvat si sa evitam spatiile aglomerate.

Pentru a evita răceala în sezonul rece, medicii îi sfătuiesc pe clujeni să se îmbrace corespunzător, să mănânce bine, să ia vitamine şi să-şi facă vaccin antigripal. Dacă totuşi apar semne de boală, persoanele în cauză sunt rugate să se adreseze medicilor de familie sau dacă există complicaţii, să meargă la spital.

 

Etichete
Comenteaza