Cadrele medicale au ajuns la EPUIZARE. În lipsă de paturi sau scaune libere, se odihnesc în cutii de carton

Cadrele medicale au ajuns la EPUIZARE. În lipsă de paturi sau scaune libere, se odihnesc în cutii de carton
| Foto: Facebook RO Vaccinare

În spitalele COVID-19 nu mai sunt nici paturi, nici scaune libere, aşa că, după o tură epuizantă în prima linie, o asistentă echipată în combinezon de plastic, se odihnește într-o cutie de carton. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

O imagine emoționantă a fost publicată duminică seara de RO Vaccinare. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din București a fost surprinsă odihnindu-se câteva minute într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate. Cadrele medicale tratează adesea pacienţii COVID-19 în corturi şi pe coridoare. 

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență «Sf. Pantelimon» se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și?

Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook.

Asistenta poartă combinezon și mască sanitară, este așezată într-o cutie și înconjurată de alte cutii. Reprezentanții acesteia continuă: „Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza