Caravane de vaccinare pe străzile Clujului. Boc: "Să mergem în mijlocul unui cartier și să-i invităm pe oameni să se vaccineze"

Caravane de vaccinare pe străzile Clujului. Boc: "Să mergem în mijlocul unui cartier și să-i invităm pe oameni să se vaccineze"

Primarul Emil Boc propune introducerea unor caravane mobile în oraș, care să se deplaseze prin cartiere și să invite oamenii să se vaccineze împotriva coronavirusului. 

Edilul Clujului este mulțumit de cum merge campania de vaccinare la Cluj, dar are și propuneri, astfel încât să meargă și mai bine.

"Pe vaccinare suntem pe primul loc în România. Clujul merge foarte bine. Facem și minicaravane, de exemplu pentru persoanele fără adăpost (…), pentru cei din centrele sociale, pentru persoanele care nu se pot deplasa. Eu am propus, să vedem dacă se va reuși, să facem echipe gen caravane mobile în cartierele orașului, să mergem în mijlocul unui cartier și să-I invităm pe oameni să se vaccineze. De exemplu, pe platoul din Mărăști sau, da, în Piața Gării, cum spuneți. Vom vedea - trebuie o anumită dotare specială, acum prioritățile sunt pentru mediul rural, dar mai încolo vom putea avea și în oraș", a declarat primarul Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE.

Clujul este primul dintre județe la rata de vaccinare, cu 33,17% din populația eligibilă vaccinată cu prima doză, și pe locul doi la nivel național după București (36,05%). 

Comenteaza