Ce face ghimbirul pentru frumuseţea ta. TOP 5 beneficii

Ce face ghimbirul pentru frumuseţea ta. TOP 5 beneficii

Ai aflat că ghimbirul are proprietăţi aproape magice şi îţi doreşti să beneficiezi de acestea, dar nu ştii pentru ce este bun?

Remediu pentru pete şi cicatrici
Ghimbirul este un puternic antioxidant, de aceea luptă contra petelor şi cicatricilor. Amestecă o cantitate mică de ghimbir proaspăt ras cu nişte gheaţă pisată şi aplică o dată pe săptămână pe zonele afectate. 

Remediu pentru pielea inflamată
Ghimbirul are proprietăţi anti-inflamatorii, ajutând pielea să se calmeze, stimulând în acelaşi timp circulaţia sângelui. Persoanele care au eczeme, ar trebui să folosească câteva picături de ulei de ghimbir pe zonele afectate, este extrem de liniştitor. 

Luptă contra mătreţii
Proprietăţile septice ale ghimbirului ajută în lupta contra ciupercilor care cauzeqază mătreaţa. Se amestecă ghimbir ras şi apă într-o sticlă cu pulverizator şi se aplică direct pe scalp.

Este un exfoliant excelent
Ghimbirul este o soluţie excelentă pentru a scăpa de celulele moarte ale pielii, de pe faţă ori corp. Amestecă ghimbir cu miere densă şi bucură-te de mirosul creat deoarece îţi şi energizează întregul corp. 

Stimulează creşterea părului
Ghimbirul este un ingredient cheie în multe produse cosmetice pentru păr, şi asta doar datorită mixului său de uleiuri volatile şi antioxidanţi. Se amestecă ghimbir ras şi apă într-o sticlă cu pulverizator şi se aplică direct pe scalp. Acest lucru va stimula fluxul sanguin la nivelul foliculilor de păr şi va stimula creşterea părului mai gros. 

Etichete
Comenteaza