Ce spun medicii despre starea celor doi copii care s-au prăbușit într-o râpă cu un ATV

Ce spun medicii despre starea celor doi copii care s-au prăbușit într-o râpă cu un ATV

Doi fraţi, o fată de 12 ani şi un băiat de 14 ani, au căzut duminică cu un ATV în zona rezervaţiei Râpa Roşie, într-o crevasă, de la zeci de metri înălţime. 

Cei doi fraţi din Alba Iulia, de 12 şi 14 ani, care au suferit multiple traumatisme după ce au căzut duminică cu un ATV zeci de metri, la Râpa Roşie, lângă Sebeş, vor fi transferaţi de la UPU Alba Iulia, unde au fost investigaţi şi au primit îngrijiri medicale, la un centru universitar dintr-un judeţ învecinat.

"Pacienta de 12 ani are mai multe contuzii prin cădere de la înălţime, traumatism cranio facial acut minor şi fractură claviculă stânga. Diagnosticul pacientului de 14 ani este: policontuzionat prin cădere de la înălţime, traumatism cranio facial acut minor, traumatism coloană dorsală cu fractură tasare corp vertebral D8 şi fractură calcaneu. Vor fi transferaţi către un centru universitar, după efectuarea formalităţilor", a declarat, duminică seara,pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, Alexandra Mateş.

În urma accidentului, poliţia a întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza