„Ce v-a convins să veniţi la vaccinare?” „CONŞTIINŢA”, răspunde un clujean, la maratonul vaccinării de la Spitalul Militar

„Ce v-a convins să veniţi la vaccinare?” „CONŞTIINŢA”, răspunde un clujean, la maratonul vaccinării de la Spitalul Militar
| Foto: Captura Facebook

Un maraton al vaccinării anti-Covid cu serul Pfiser a început de marţi în toate cele şapte spitale militare din ţară. Care au fost câteva motive pentru care unii cujeni au fost printre primii la centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca?

La Cluj-Napoca, primii oameni dornici să se imunizeze au sosit încă de la ora 8. Centrul va funcţiona nonstop, timp de o săptămână. La vaccinare se pot prezenta şi persoane care nu au o programare în prealabil. Ei trebuie doar să completeze hârtiile de înregistrare şi să aibă asupra lor buletinul.

Printre primii prezenţi la vaccinare a fost un rezident din Grecia care a studiat şi apoi s-a stabilit la Cluj-Napoca. Panaiotis spune că ar fi bine ca toată lumea să se vaccineze pentru ca virusul să nu se mai răspândească. Un alt clujean a declarat ieri, pentru stirileTVR, într-un material postat pe pagina de Facebook a Spitalului Militar clujean, că în ceea ce îl priveşte, programarea online era una foarte grea şi a hotărât să meargă la Spitalul Militar pentru a se vaccina fără a mai trece prin procedura stufoasă a internetului.

Întrebarea "Ce v-a convins să veniţi la vaccinare?" le-a fost pusă mai multor clujeni. Un respectabil domn de vârsta a treia a răspuns: „Conştiinţa”. O doamnă spune că vaccinuri a făcut de când era copil aşa că nu se teme de vaccinare. O altă clujeancă spune că ar vrea să poată ieşi din ţară şi are nevoie de dovada vaccinării.

Medicii de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca spun că sunt pregătiţi să vaccineze cât mai mulţi oameni deoarece au la dispoziţie suficiente doze de vaccin anti-COVID. Vor fi organizate şi ture de noapte.

Comenteaza