Ceaiuri de iarnă care "topesc" kilogramele

Ceaiuri de iarnă care "topesc" kilogramele

 În serile de iarnă, bucură-te de savoarea unie ceşti cu ceai fierbinte.

Ceaiul de urzică și ananas elimină apa în exces

Urzica şi ananasul se combină foarte bine pentru că amândouă au aceleaşi proprietăţi  importante pentru siluetă. Cea mai importantă este efectul lor diuretic,prin care se elimină apa din ţesutul adipos. A doua calitate a lor este faptul că inhibă senzaţia de foame. Aşa că poţi înlocui orice gustare cu un ceai exotic. Prepari un ceai obişnuit de urzică,în care adaugi 30 ml suc proaspăt de ananas.

Ceaiul de ghimbir cu măr te scapă de grăsimi

Ghimbirul şi mărul stimulează circulaţia sângelui şi stimulează metabolismul. Aceste două proprietăţi le fac să se combine într-un ceai care,dacă este consumat cald,arde caloriile. Căldura face ca substanţele active din ambele ingrediente să ajungă mai repede în organism şi să declanşeze „atacul” asupra grăsimilor.

Ceaiul verde cu coacăze negre stimulează digestia

Coacăzele negre sunt recunoscute pentru conţinutul bogat în vitamina C şi alte substanţe active care stimulează digestia leneşă,reglează tranzitul intestinal şi detoxifică organismul. Ceaiul verde este un alt aliat al siluetei tale,deoarece arde grăsimile,diminuează pofta de mâncare şi împiedică metabolizarea zahărului şi transformarea lui în ţesut adipos. Combinate,cele două ingrediente formează un cuplu de temut pentru orice strop de grăsime.  Ceaiul se prepară din coacăze uscate şi frunze de ceai verde,fără zahăr.

 

Etichete
Comenteaza