Cîţu: Astăzi depăşim 3,5 milioane persoane vaccinate în România

Cîţu: Astăzi depăşim 3,5 milioane persoane vaccinate în România

Premierul Florin Cîţu anunţă că România va depăşi, vineri, pragul de 3,5 milioane de personae vaccinate cu una sau două doze de vaccin. ”Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”, a transmis premierul.

”Astăzi depăşim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Şi tot astăzi, la ora 16.00, începe Maratonul Vaccinării în Bucureşti. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locaţii: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aş putea, m-aş mai vaccina o data”, a scris, vineri, pe Facebook, premierul Florin Cîţu.

Acesta a apreciat că suntem mai aproape de normalitate. ”Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”, a mai afirmat premierul. Până joi seară, 3.491.189 se vaccinaseră, dintre care 2.197.532 cu ambele doze. Tot până atunci, în România fuseseră folosite 5.688.721 doze de vaccin.

Comenteaza