Clinica de Medicină a Muncii, extensie a Spitalului de Boli Infecţioase. Va prelua pacienţi cu COVID

Clinica de Medicină a Muncii, extensie a Spitalului de Boli Infecţioase. Va prelua pacienţi cu COVID

Imobilul în care funcţionează Clinica de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, nr. 3-5, va deveni extensie a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"În contextul evoluţiei pandemiei la nivel naţional, prin Hotărârea Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență Cluj nr. 31/24.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Cluj, a stabilit faptul că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca va prelua, prin extensie, locația în care funcționează Clinica de Medicina Muncii din municipiul Cluj-Napoca, cu acordul Consiliului Județean Cluj, în calitate de proprietar al imobilului în vederea organizării unei secții cu 32 de paturi pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19 și a luării tuturor măsurilor sanitare, tehnice și organizatorice pentru dotarea și funcționarea de îndată a cestei locații alternative atașate unității medicale", se arată în proiectul de hotărâre votat de consilierii judeţeni.

În termen de maxim 30 de zile de la intrarea în vigoare a hotărârii se va încheia procesul-verbal de predare-preluare a imobilului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza