Clinica de Medicină a Muncii, extensie a Spitalului de Boli Infecţioase. Va prelua pacienţi cu COVID

Clinica de Medicină a Muncii, extensie a Spitalului de Boli Infecţioase. Va prelua pacienţi cu COVID

Imobilul în care funcţionează Clinica de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, nr. 3-5, va deveni extensie a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19. 

"În contextul evoluţiei pandemiei la nivel naţional, prin Hotărârea Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență Cluj nr. 31/24.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Cluj, a stabilit faptul că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca va prelua, prin extensie, locația în care funcționează Clinica de Medicina Muncii din municipiul Cluj-Napoca, cu acordul Consiliului Județean Cluj, în calitate de proprietar al imobilului în vederea organizării unei secții cu 32 de paturi pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19 și a luării tuturor măsurilor sanitare, tehnice și organizatorice pentru dotarea și funcționarea de îndată a cestei locații alternative atașate unității medicale", se arată în proiectul de hotărâre votat de consilierii judeţeni.

În termen de maxim 30 de zile de la intrarea în vigoare a hotărârii se va încheia procesul-verbal de predare-preluare a imobilului.

Comenteaza