Advertorial Clinica Physiomedica oferă acum servicii stomatologice pentru copii și adulți

Clinica Physiomedica oferă acum servicii stomatologice pentru copii și adulți

Vizita la stomatolog a fost, pentru mulți dintre noi, o experiență la care ne-am gândit cu teamă. Lucrurile însă s-au schimbat mult în ultima vreme, prin dezvoltarea intensă a tehnologiei și a metodelor de anestezie eficiente, toate contribuind la ameliorarea confortului pacientului.

La clinica Physiomedica din Cluj-Napoca, echipa de medici stomatologi este centrată pe oferirea unei experiențe frumoase, a unui tratament modern realizat de oameni cu experiență, care sunt aici pentru a oferi empatie, prietenie, grijă pentru pacient și pentru un zâmbet sănătos, indiferent de vârstă.

Pentru adulți, vizita la stomatolog în scop preventiv trebuie să aibă loc cu regularitate, o dată la 6 luni sau maxim la 1 an, pentru a diagnostica precoce orice problemă și a o trata în fază incipientă.

Pentru copii, medicul dentist trebuie să fie un prieten de nădejde și o prioritate. Pragul cabinetului trebuie trecut încă de la apariția primilor dinți, iar spălatul regulat pe dinți și igiena corespunzătoare este o prioritate din primele momente în care aceștia erup, pentru a evita problemele în viitor. Cariile copiilor se produc extrem de ușor și evoluează foarte repede, ducând adesea la pierderea prematură a dinților.

Prima vizită la medicul dentist trebuie să aibă loc la 1 an, pentru a afla despre metoda corectă de igienizare, dar și despre dezvoltarea danturii și a oaselor, care, atunci când nu se produce corect, duce la modificări de fizionomie, de mușcătură și de dicție.

Atât pentru adulți, cât și pentru copii, periajul profesional nu poate fi înlocuit de periajul normal, acasă, deoarece se utilizează substanțe diferite și perii speciale. Acesta are un rol important în profilaxia cariilor și trebuie realizat aproximativ o dată la 3 luni. Totodată, atunci când apar carii, este necesar ca acestea să fie tratate imediat, deoarece provoacă durere și scăderea imunității, extinzându-se rapid și crescând riscul de infecție.

O altă metodă prin care poți preveni apariția cariilor este sigilarea dinților, o procedură complet nedureroasă și rapidă, ce are o eficacitate înaltă. Prima vizită la medicul ortodont trebuie să aibă loc la 7 ani, iar atunci când este necesar aparatul dentar, este bine ca acesta să fie pus cât mai devreme. Purtarea în copilărie a aparatului dentar are o durată mai redusă, durerea este mult mai mică și nu implică operații și multiple aparate, ca în cazul tratamentului unui adult.

Noi suntem aici pentru a te ajuta să formezi obiceiuri sănătoase, menite să păstreze sănătatea dinților și un zâmbet minunat, obiceiuri pe care să le transmiți ulterior celor mici. Respectând indicațiile medicului stomatolog încă din primii ani de viață, vei reduce complet șansa de probleme serioase, iar zâmbetul va fi de la bun început unul perfect, de un alb strălucitor. Fără teamă, înconjurat de o echipă de experți pregătiți să te ajute, vei avea parte de o experiență plăcută, potrivită pentru tine și toată familia.

La Physiomedica ai parte de o întreagă echipă medicală dedicată din multiple specialități, oferind soluții și tratament modern pentru cele mai importante condiții medicale, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău:

Stomatologie de copii și adulți: Cu pasiune și dedicare redăm zâmbete. Zâmbete sănătoase și naturale. Clinica Phisiomedica alături de dr. Alexandra Maxim ofera si tratamente stomatologice pentru toate grupele de varstă.

Cardiologie: Serviciile noastre de cardiologie sunt adresate atat copiilor, cat si adultilor. Avem grijă de inima ta, atât prin prevenție, cât și prin tratament adecvat. La clinica Phyisiomedica poți apela la Dr. Radu Rosu, medic primar cardiolog, dr. Adina Rosu, medic primar cardiolog și echipa de medici specialiști, dr. Olivia Sacatureanu, Dr Bardos Kinga, Dr. Radoescu Livia, dr. Florea Cristian.

Ortopedie Pediatrică: Ne ocupăm de depistarea precoce a malformatiilor congenitale, diagnosticul si tratamentul devierilor de coloana. Activitatea departamentului este coordonata de catre Prof. Dr. Dan Cosma, medic primar ortopedie pediatrica.

Pediatrie: Pentru a veni in intampinarea parintilor oferim consultatii de specialitate adresate copiilor cu varste intre 0-18 ani. Sunt aici pentru tine Dr. Daniela Balea, medic specialist pediatru și Dr. Daniela Iacob, medic primar pediatru.

Ortopedie-Traumatologie: Oferim consultanta specializata pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor in colaborare cu dr. Horatiu Badiu.

Recuperare, Medicină fizică și Balneologie: Punem accent pe preventie, diagnostic si tratamentul pacientilor cu limitari functionale.

Ne găsești la numerele de telefon 0775.321.275 și 0364642124 și pe Whatsapp. Alege serviciile de cea mai înaltă calitate!

Comenteaza