Cluj-Napoca: Înscrierea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile pentru vaccinare

Cluj-Napoca: Înscrierea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile pentru vaccinare

Persoanele imobilizate sau nedeplasabile din municipiul Cluj-Napoca se pot înscrie/pot fi înscrise pentru vaccinare apelând numărul de telefon 0372 280 499, după următorul program:

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

- Luni, marți miercuri: orele 8:00 -16:00;
- Joi: orele 8:00-17:30;
- Vineri: orele 8:00 -14:30.

Datele necesare a se comunica sunt:
- numele și prenumele
- codul numeric personal (CNP)
- seria și număr carte/buletin de identitate
- număr de telefon
- numele medicului de familie
- adresă de e-mail (dacă există).

Echipa mobilă este formată din: un medic, 2 asistenți medicali și un registrator, care, la intrarea la fiecare adresă, vor schimba echipamentul de protecție. Registratorul introduce datele persoanei vaccinate, la domiciliu, în timp real. După efectuarea procesului de vaccinare, la întoarcerea în centrul de vaccinare, persoanele vaccinate se operează în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) pentru emiterea adeverinței de vaccinare.

Conform Instrucțiunii nr. 52/21.01.2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, pentru întocmirea listei persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, medicii de familie vor colabora cu Direcția de Asistență Socială și Medicală (DASM) Cluj-Napoca.

Odată înregistrate la DASM, persoanele vor fi validate ca imobilizate sau nedeplasabile prin confirmarea medicului de familie (pt a evita risipa de resurse umane, materiale și de timp cu deplasări ale echipei mobile la cazuri care nu sunt în mod real imobilizate sau nedeplasabile)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza