Clujeancă vindecată de COVID: Pentru a rezista 16 zile în spital, am apelat la o tehnică de meditaţie

Clujeancă vindecată de COVID: Pentru a rezista 16 zile în spital, am apelat la o tehnică de meditaţie

Ada Harangozo, o clujeancă vindecată de COVID, a oferit detalii despre tratamentul medical primit în spital şi despre cum a reuşit să treacă peste cele 16 zile de spitalizare.

„Tratamentul a avut la bază Plaquenilul, Mucovimul acompaniat de Paracetamol, Vitamina C şi fiecare de ce alte nevoi fiziologice aveam”, a spus Ada Harangozo.

Pentru a rezista în perioada de spitalizare, Ada a folosit o tehnică de meditaţie originară din Hawaii, care a îndepărtat gândurile negre.

„Am făcut foarte multă meditaţie, am apelat în special la tehnica Ho'oponopono, la cele patru cuvinte magice – Te iubesc, Îmi pare rău, Iartă-mă şi Mulţumesc. Aceste patru cuvinte m-au acompaniat în toate cele 16 zile de spitalizare. Sigur că am avut şi suportul familiei, al prietenilor”, a explicat aceasta.

Clujeanca susţine că, deşi a detestat cuvântul „pozitiv”, a ales să aibă o atitudine pozitivă, aşa încât testul pentru COVID-19 să devină cât mai curând „negativ”.

„Sentimentul de captivitate a fost destul de apăsător şi în ziua în care primul test a venit tot pozitiv. Recunosc că m-a frustrat foarte tare”, a declarat aceasta.

 

Etichete
Comenteaza