Clujul devine polul de interes în domeniul medicinei orale

Clujul devine polul de interes în domeniul medicinei orale
Clujul devine polul de interes în domeniul medicine orale
Clujul devine polul de interes în domeniul medicine orale
Clujul devine polul de interes în domeniul medicine orale
Clujul devine polul de interes în domeniul medicine orale

O nouă ediţie a "Congresului Implants Connected to Nature".

În luna noiembrie, reputaţi stomatologi din SUA, Italia, Grecia, Germania, Brazilia, Anglia, vin în România pentru a discuta cu medicii de aici despre cele mai noi proceduri de implantologie dentară. În data de 7-8-9 noiembrie începe Congresul Implants Connected to Nature. Evenimentul, care se află la a XI-a ediţie, se va desăşura la Grand Hotel Italia, din 7 până în 9 noiembrie.

Evenimentul, cu tradiţie, este unul dintre cele mai aşteptate din România şi strange laolaltă pe toţi cei interesaţi de ştiinţa pură în medicina dentară. Ediţia din acest an aduce speakeri din întreaga lume şi abordează o serie de tematici complexe şi curajoase ce au revoluţionat implantologia orală. Nu în ultimul rând, evenimentul este remarcabil prin particularitatea sa: neutralitatea, fiind un eveniment susținut de toate companiile care vând implante în România, şi care este organizat cu un singur scop - evoluţia medicinei dentare din România.

Pe parcursul a trei zile, participanţi din toată România se reunesc la Cluj Napoca pentru a asculta şi a cunoaşte personalităţi consacrate ale medicinei orale din străinătate, dar şi din România.  Printre personalitățile prezente în cadrul Congresului amintim: Prof. Dr. Edgard El Chaar (Statele Unite), Prof. Dr. Konstantinos Valavanis (Grecia), Prof. Dr. Massimo Simon (Italia), Lector Univ. Dr. Frank-Michael Maier (Germania), Dr. Gustavo Giordani (Brazilia), iar din România - Prof. Dr. Emanuel Bratu, Conf. Univ. Dr. Marius Leretter, Conf. Univ. Dr. Horațiu Rotaru, Dr. Florin Cofar, Dr. Radu Pop, Dr. Sebastian Șoicu, ş.a.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul SRSD şi totodată cu sprijinul unuia dintre medicii remarcabili din zona de Vest - Prof. Univ. Dr. Emanuel Bratu, medic reputat, care aduce continuu un aport în scopul dezvoltării medicinei dentare. "De-alungul anilor am adus în premieră pe scenele din România lectori de top, care astăzi vizitează pentru a treia sau a patra oară țara noastră la alte evenimente. Şi în acest an avem câteva premiere interesante. Pe viitor, sunt convins că îi veți mai vedea pe scenele din România pe unii dintre acești lectori.”

Fiecare ediție a congresului ICTN își propune să inoveze prin concepte inedite și prin şansa pe care o oferă participanților: aceea de a dobândi noi informații de la medici iluştri. Totodată în cadrul Congresului ICTN medicii au şansa de a-şi perfecționa tehnica prin sesiunile hands-on ale diferitelor workshopuri susținute de invitații acestui eveniment.

Evenimentul din acest an este susţinut de ICOI - International Congress of Oral Implantologists. Toate detaliile despre ICTN 2019 se află pe pagina oficială a evenimentului, iar informaţii despre congres şi înscrieri se pot afla accesând link-ul: www.ictn.ro

Congresul ICTN este organizat sub egida SRSD (Societatea Română de Științe Dentare), organizaţie care de-a lungul timpului a creat o comunitate dinamică şi a facilitat comunicarea multidisciplinară între specialişti.

Sponsor special -  MIS Implants
Sponsori platinum: MEGAGEN
Sponsori gold: SITEA|ZIMMER BIOMET, Bredent, Plurifarm.
Sponsori silver: MEDIDENT, Dürr Dental, Quintessence Publishing, ARTIS BIO TECH, Argon Dental, Biotech, Lant Dental, GURSK MEDICA, SABETTIMED, KOINE DENTAL, YTS DENTAL, Philips, Edenta, dRoot, ICX Premium, Ethoss, EMS Dental, Hybenx, AB Dental, Simo’s Dental, GASOM, Medica M3.
Congres susţinut de Audi Autoworld, partener al evenimentului.

Comenteaza