Clujul, locul doi azi la cazurile noi de COVID. Vești bune despre incidență

Clujul, locul doi azi la cazurile noi de COVID. Vești bune despre incidență

Județul Cluj se află miercuri pe locul doi la numărul infectărilor cu noul coronavirus, depistate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost depistate 435 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 150 mai puține față de cele raportate în ziua anterioară.

La nivel național, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în municipiul Bucureşti - 1.354 şi în judeţele Cluj - 435 și Timiș, cu 418 noi infectări, singurele județe cu peste 400 de cazuri. La polul opus, cele mai puține cazuri au fost raportate în Harghita - 54 și Tulcea - 44 noi îmbolnăviri.

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul are 8,33 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ieri, când avea 8,40. Rata de incidență a coborât și în Cluj-Napoca (detalii AICI). 

Situația în spitalele COVID

În Cluj sunt 191 de pacienți cu COVID internați în spitale, dintre care 29 copii, iar pe secțiile ATI sunt 15 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

Pe secțiile COVID din țară sunt 3.989 de persoane internate, dintre care 546 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 302 pacienți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 7.313 persoane infectate cu SARS-CoV-2 și au fost raportate 26 de decese, dintre care unul anterior. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza