Concertele terapeutice, atracţia unei acţiuni de promovare a tratamentelor complementare

Concertele terapeutice, atracţia unei acţiuni de promovare a tratamentelor complementare
În acest weekend urmează să aibă loc prima ediţie a târgului de terapii complementare "Sănătatea - alternative", ce ţinteşte să informeze clujenii despre existenţa lor ca alternativă la medicina obişnuită. Punctul forte al manifestării este reprezentat de două concerte terapeutice.

În cadrul evenimentului ce va avea loc sâmbătă şi duminică în incinta Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu", va fi organizată o secţiune de târg, unde terapeuţii vor oferi vizitatorilor informaţii despre terapiile practicate, precum şi o zonă de demonstraţii, unde vor fi exemplificate acestea, în sesiuni de maxim 25 de minute. În total, pe parcursul celor două zile vor fi 30 de astfel de demonstraţii.

Fiecare zi se va termina cu un concert terapeutic; astfel, sâmbătă participanţii se vor relaxa pe vibraţii de boluri şi gonguri tibetane împreună cu Turos Elemer, iar duminică seara vor asculta vocea Elenei Unc, urmată de un recital de hang.

De asemenea, va exista şi o secţiune de conferinţe, a câte 50 de minute fiecare, în cadrul căreia conferenţiari cunoscuţi vor susţine prelegeri referitoare la sănătate şi la modalităţile de a o păstra şi de a se vindeca pacienţii în situaţii de dezechilibre.

Târgul, iniţiat de echipa Info-Spiritual, va avea şi o componentă de vânzare, la standurile ce vor fi amplasate fiind expuse diverse produse benefice pentru sănătate, de la cele alimentare şi cosmetice la remedii şi aparatură specifică.

 

Comenteaza