Consiliere gratuită la Cluj pentru părinţii copiilor cu dizabilităţi sau deficiente metale. Unde poţi suna

Consiliere gratuită la Cluj pentru părinţii copiilor cu dizabilităţi sau deficiente metale. Unde poţi suna

Asociaţia Dog Assist oferă consilieră gratuită părinţilor sau aparţinătorilor unor copii cu diferite dizabilități/ deficiențe mentale. 

"În contextul dificil pe care îl trăim cu toții, pe lângă îngrijirea sănătății fizice e foarte important să ne îngrijim și de sănătatea mentală. Pe lângă acest aspect, știm că, din păcate, foarte mulți copilași (de exemplu cei cu tulburări de spectru autist) au rămas fără ședințele de terapie atât de necesare, iar părinții fără sprijin în gestionarea unor comportamente ale acestor copilași. Din acest motiv, am decis lansarea unui telefon GRATUIT unde puteți obține consiliere din partea specialiștilor noștri. Astfel, în intervalul 13 - 15, vă suntem alături oferindu-vă sprijin în dificultățile cu care vă confruntați", transmite Asociaţia Dog Assist. 

Cui ne adresăm?
- părinți / aparținători ai unor copii cu diferite dizabilități/ deficiențe mentale
- părinți / aparținători ai unor copii tipici care se confruntă cu dificultăți în gestionarea relației cu aceștia sau a anumitor comportamente neplăcute

"În plus, oferim consiliere și proprietarilor de animale care întâmpină dificultăți în gestionarea comportamentului patrupedului deoarece da, și animalele pot suferi de stres, anxietate, depresie", mai spuns reprezentanţii asociaţiei. 

Durata unui apel este de maxim 30 de minute, iar numerele de telefon la care ne găsiți sunt:

1. Alexandra Gecea, psiholog specializat pe copii
Oferă sprijin părinților în gestionarea timpului petrecut în casă, activități și jocuri, încurajarea relației și comunicării părinte-copil.
Contact: 0743704292

2. Cătălina Zaharia, psiholog și psihoterapeut, specializat pe copii și adulți
Oferă sprijin părinților în gestionarea propriilor resurse/ emoții pentru a putea găsi soluții cât mai potrivite în această perioadă.
Contact: 0742922814
marți și vineri disponibilă în intervalul 17- 20

3. George Mosoia, specialist canin
Oferă sprijin aparținătorilor de animale de companie în gestionarea problemelor comportamentale ale cățeilor voștri, gestionarea timpului petrecut în casă, activități și jocuri, încurajarea relației și comunicării, dezvoltare comportamentală.
Contact: 0743821754

Acest serviciu este oferit gratuit de către Asociația Dog Assist și colaboratorii săi, specialiști în sănătate mentală cu peste 10 ani de experiență de lucru.

Comenteaza