Continuă vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile la Câmpia Turzii

Continuă vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile la Câmpia Turzii
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii

Vaccinarea persoanelor aflate în imposibilitate de deplasare se efectuează la domiciliul acestora, în Câmpia Turzii, de către echipe mobile.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Vă reamintim că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din municipiul Câmpia Turzii pot să fie înscrise pentru vaccinare, în baza deciziei personale, în cadrul Etapei a II-a a Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului. Vaccinarea se realizează la domiciliu, prin intermediul echipei mobile.

Informaţii şi înscriere la nr. de telefon: 0264 366396, 0743 036709 de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-13:00. Conform instrucțiunii 52/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, directiile de asistență socială întocmesc listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.

Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora activ cu structurile de asistență socială. Listele întocmite vor fi transmise cu celeritate nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în vederea demarării procesului de vaccinare”, au transmis reprezentanții primăriei municipiului Câmpia Turzii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza