Foto Copil de 9 ani, mesaj în ziua primei doze de vaccin

Copil de 9 ani, mesaj în ziua primei doze de vaccin

Un băiat de 9 ani a transmis un mesaj în ziua în care a făcut prima doză de vaccin anti-COVID, care a fost publicatpe pagina oficială de Faceboook a RO Vaccinare.  

Mesajul emoţionant al unui băiețel de 9 ani a fost publicat de echipa RO Vaccinare: “Vaccinarea este bună, iar covidul este rău. Nu îți fie frică de Covid și de vaccinare. CoronaVirus trebuie oprit!”

Copil de 9 ani, mesaj în ziua primei dozei de vaccin

Desenul cu mesajul copilului a fost realizat în ziua primei dozei de vaccin anti-COVID, iar cei care au comentat postarea spun că e oarecum firesc ceea ce se întâmplă. "Copiii vorbesc şi desenează spontan despre realitatea în care trăiesc. Copiii care au trăit război, desenează război. Aceşti micuţi trăiesc pandemia de 2 ani, e imposibil să nu îi preocupe", a scris cineva pe ROVaccinare

Tot pe pagina oficială ROVaccinare cineva atrage atenţia că pentru vaccinarea unui copil sub 12 ani va trebui ca părinţii să aibă asupra lor Certificatul de Naştere în ORIGINAL, lucru care nu ar fi fost menţionat cu claritate. Cine a mers cu copia certificatului nu a putut face vaccinul copilului. 

Comenteaza