COVID-19 la Ministerul Sănătăţii

COVID-19 la Ministerul Sănătăţii

Ministerului Sănătăţii anunţă că o angajată a instituţiei a fost depistată luni pozitiv la testul RT-PCR pentru SARS-CoV 2. Aceasta a fost internată într-o unitate sanitară de boli infecţioase.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit sursei citate, conform metodologiei, imediat după aflarea rezultatului testului, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificaţi 12 contacţi direcţi care au fost izolaţi la domiciliu şi li s-au recoltat probe.

"Ancheta epidemiologică va continua şi în perioada următoare, până la identificarea şi altor potenţiali contacţi accidentali, ce vor fi testaţi, conform metodologiei de caz.

În cursul zilei de mâine (marţi, n.r.) se va realiza dezinfecţia spaţiilor unde îşi desfăşura activitatea angajatul MS, precum şi contacţii acestei persoane.

Mai mult, într-o etapă imediat următoare se va face încă o dezinfecţie a tuturor spaţiilor şi birourilor din MS şi se vor lua măsuri suplimentare de protecţie a personalului care îşi desfăşoară activitatea în clădirea centrală", anunţă Ministerul Sănătăţii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza