Cunoscut medic psihiatru, internat la Clujana. „Cifrele nu sunt umflate de autorități, toți colegii de salon, victimele rudelor tinere"

Cunoscut medic psihiatru, internat la Clujana. „Cifrele nu sunt umflate de autorități, toți colegii de salon, victimele rudelor tinere"

Un cunoscut medic psihiatru clujean povestește experiența pe care a avut-o la Clujana, după ce s-a infectat cu coronavirus. 40% din plămâni i-au fost afectați rapid.
 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"De la început vreau să mă adresez acelora dintre voi care sunteți încă sceptici cu privire la prezența, răspândirea sau gravitatea acestui virus teribil care ne dă peste cap existența. Mă simt obligat moral să fac acest lucru pentru că văd prea mulți oameni care postează materiale care dezinformează și incită la nerespectarea măsurilor de siguranță recomandate sau impuse de către stat. Este un pericol uriaș pentru foarte mulți oameni din preajma voastră". Citește continuarea pe ultimelestiri.zcj.ro.

Mihai Câsu a fost director medical la Spitalul Polaris Medical şi acum a pus bazele Centrului Medical Mind Reset, un proiect realizat împreună cu doctor Popescu Damian și Psiholog Mihaela Lupu. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza