Cura cu semințe ”topește” kilogramele

Cura cu semințe ”topește” kilogramele

Trei seminţe incluse în planul alimentar zilnic te ajută să slăbeşti sănătos.

Semintele de quinoa

Desi sunt cunoscute in general ca fiind cereale, quinoa sunt in realitate niste seminte. Acestea sunt bogate in aminoacizi, proteine, zinc, fibre, magneziu si chiar unele grasimi necesare organismului. Acestea sunt perfecte pentru curele de slabire, deoarece ofera rapid senzatia de satietate. Ele ofera energie si nu se depoziteaza in organism sub forma de grasimi. Le poti manca simple, cu iaurt sau cu lapte organic, fara grasimi.

Semintele de chia

Semintele Chia sunt pline de fibre, magneziu, fier, omega 3 grasimi, potasiu si sunt foarte sarace in grasimi. Ele au doar 5 grame de grasime la doua linguri. Poti manca semintele de chia sub forma de piure, cu lapte de migdale sau ca budinca. Specialistii in nutritie sustin ca semintele de chia sunt sunt cele mai energizante si tin departe senzatia de foame mai mult timp.

Semintele de in

Semintele de in sunt cele mai bogate in grasimi omega 3, care controleaza nivelul de insulina din organism si ajuta organismul sa arda grasimi. Semintele de in sunt, de asemenea, incarcate cu proteine, fier, fibre si confera rapid senzatia de satietate. Ele contin, de asemenea, o multime de fitoestrogeni, care lucreaza ca estrogen natural in organism si ajuta hormonii sa ramana la un nivel stabil.

Comenteaza