De luni, la Gherla vor fi disponibile peste 1000 de locuri pentru vaccinare

De luni, la Gherla vor fi disponibile peste 1000 de locuri pentru vaccinare
| Foto: Facebook

Viceprimarul Paul Măhălean a anunțat că din 1 martie se vor crea încă 1180 de poziții disponibile pentru platforma de programare.

“Activitatea din centrul de vaccinare organizat la nivelul municipiului Gherla continuă fără probleme. Până pe 26 februarie, cu ajutorul unui colectiv medical dedicat, s-au administrat 2612 vaccinuri anti Covid-19, fără nicio reacție adversă severă”, a anunțat pe Facebook viceprimarul Paul Măhălean.

“Începând de luni, 1 martie, se va deschide un flux nou la nivelul centrului de vaccinare din Gherla, de la liceul cu predare în limba maghiară de pe strada Fermei, ceea ce înseamnă încă 1180 de poziții disponibile pentru programare în platformă.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Având în vedere că se vor putea programa și persoane din alte orașe, este foarte important pentru comunitatea noastră ca persoanele interesate și eligibile sa urmărească activarea pozițiilor în platforma și să realizeze programare cât mai repede posibil pentru a rezerva un loc sigur.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, ori sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro" adaugă viceprimarul din Gherla.

Etichete
Comenteaza