Dr. Quinn: Anghinarea – vă ajută să slăbiți și să scăpați de colesterolul rău (LDL) din organism

Dr. Quinn: Anghinarea – vă ajută să slăbiți și să scăpați de colesterolul rău (LDL) din organism

Mai puțin populară în țara noastră, anghinarea este parte integrantă din bucătăria unor popoare precum Spania sau Franța.

Dincolo de gustul ușor amărui al acestei plante erbacee (apreciat de unii, detestat de alții), anghinarea are beneficii remarcabile pentru sănătate.

În primul rând, are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă bogată de fibre, vitamine și minerale. Anghinarea conține vitamine care includ vitamina C, tiamină, riboflavină, niacin, folat, vitamina B-6, B-12, A, E, D și vitamina K.  

Această plantă oferă,  de asemenea,  minerale precum calciu, sodiu, potasiu, mangan, fosfor și zinc.

Iată cele mai importante beneficii.

Comenteaza