Dr. Quinn: Cum slăbim cu micul dejun?

Dr. Quinn: Cum slăbim cu micul dejun?
Micul dejun joacă un rol extrem de important în procesul de slăbire.

Studiile au arătat că persoanele care mănâncă întotdeauna micul dejun își mențin metabolismul turat, așa că ne putem folosi de această masă ca să pierdem câteva kilograme.

Contează, așadar, să mâncăm dimineața, dar la fel de mult contează și CE mâncăm. Unele alimente ne pot face să deraiem de la scopul pe care ni l-am propus, așa că trebuie să urmâm niște reguli simple, care ne vor ajuta să fim cât mai suple și mai sănătoase.

Mănâncă la scurt timp după ce te-ai trezit. Specialiștii spun că cel mai bine ar fi să mâncăm în primele 30-60 de minute după trezire, pentru a accelera procesul de ardere a grăsimilor.
În plus, micul dejun ne ferește de alegeri proaste pentru masa de prânz și cină, pentru că nu vom mai fi atât de înfometate, încât să fim tentate să mâncăm orice.

Ce te faci însă dacă ești una dintre acele persoane care nu pot înghiți nimic dimineața?
Există o soluție: să începi, treptat, treptat, să îți educi organismul să accepte micul dejun. Vei începe prin a mânca extrem de puțin (de pildă, o jumătate de banană), apoi încerci, cu răbdare, să mărești porțiile, până ajungi să consumi o masă normală.

Vezi si alte reguli pentru micul dejun care te ajută să slăbeşti pe Dr. Quinn.

Comenteaza