Dr. Quinn: Vreți un corp numai bun de arătat pe plajă într-un timp foarte scurt?

Dr. Quinn: Vreți un corp numai bun de arătat pe plajă într-un timp foarte scurt?
Antrenoarea vedetelor de la Hollywood, Tracy Anderson, vă explică ce trebuie să faceți.

În urmă cu ceva timp, vă făceam cunoștință cu renumita antrenoare a vedetelor de la Hollywood, Tracy Anderson, care ne oferea atunci câteva trucuri pentru un stil de viață activ și sănătos. Ei bine, acum, pentru că suntem în plină vară, anotimp în care suntem disperate să obținem cât mai rapid posibil siluete care să arate bine în costume de baie sau piese vestimentare minimaliste, am revenit la Tracy Anderson. Recent, frumoasa blondă a acordat un interviu site-ului goop.com, deținut de buna sa prietenă Gwyneth Paltrow,  în care le oferă cititoarelor câteva sfaturi despre cum pot slăbi rapid.  Fie că aveți la dispoziție o lună, două săptămâni sau doar 48 de ore, tot puteți face ceva ca să scăpați de kilogramele nedorite.

Î: Cum putem începe să pierdem în greutate? Ai o mulțime de clienți care încearcă asta acum, în timpul sezonului de plajă?

R: Evident. Cea mai bună modalitate de a începe să pierdeți în greutate este să vă antrenați în fiecare zi. În plus, eliminați glutenul și mâncați cât mai puțini carbohidrați. De asemenea, evitați să mâncați porții foarte mari și să vă supraîncărcați sistemul digestiv. Dacă vă e foame între mese, mâncați un ou fiert.

Interviul si sfaturi de meniu aici.

 

Comenteaza