Echipamente COVID de 10 mil. lei, fonduri europene, la UPU Copii

Echipamente COVID de 10 mil. lei, fonduri europene, la UPU Copii

Consiliul Judeţean Cluj a lansat o licitaţie privind achiziţia, pe fonduri europene, a peste 200 de echipamente COVID pentru Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Dotări specifice activității medicale din cadrul proiectului ”Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19” - 26 Loturi.

"Consiliul Județean Cluj este beneficiarul proiectului ”Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19”, depus spre finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020 - Axa prioritară 9. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu 258 de echipamente medicale, necesare în combaterea COVID-19, a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca", se arată în anunţul de participare. 

Valoarea proiectului este de 10.308.207 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 13.11.2020.

Comenteaza