Echipamente COVID de 10 mil. lei, fonduri europene, la UPU Copii

Echipamente COVID de 10 mil. lei, fonduri europene, la UPU Copii

Consiliul Judeţean Cluj a lansat o licitaţie privind achiziţia, pe fonduri europene, a peste 200 de echipamente COVID pentru Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dotări specifice activității medicale din cadrul proiectului ”Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19” - 26 Loturi.

"Consiliul Județean Cluj este beneficiarul proiectului ”Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19”, depus spre finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020 - Axa prioritară 9. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu 258 de echipamente medicale, necesare în combaterea COVID-19, a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca", se arată în anunţul de participare. 

Valoarea proiectului este de 10.308.207 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 13.11.2020.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza