Echipele de la Spitalul Militar din Cluj, felicitate pentru campania de vaccinare derulată în zeci de comune

Echipele de la Spitalul Militar din Cluj, felicitate pentru campania de vaccinare derulată în zeci de comune

Echipele de vaccinare ale Spitalului Militar au acoperit, în campania „Orașul vaccinează satul”, 37 de comune la nivelul județului Cluj. 

Marți, 20 iulie 2021, subprefectul județului Cluj, doamna Irina Munteanu, s-a întâlnit la sediul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, în prezența col. dr. Doina Baltaru, comandantul unității medicale, cu personalul medical militar și civil care a participat la Campania „Orașul vaccinează satul”.

„Doresc să adresez aprecierile și mulțumirile Instituției Prefectului pentru implicarea personalului Spitalului Militar în amplul proces de vaccinare din mediul rural, derulat în perioada mai-iulie. A fost o muncă în care echipele de vaccinare alcătuite din medici, asistenți medicali, paramedici, registratori și nu în ultimul rând cei din cadrul structurii de poliție militară, au acoperit 37 de comune la nivelul județului Cluj unde au fost vaccinate peste 1600 de persoane.
Desigur, pentru desfășurarea cu succes a tuturor acestor misiuni a fost nevoie de o bună organizare și coordonare. Îi suntem recunoscători domnului locotenent-colonel Claudiu Pop, prezent la această întâlnire, pentru modul în care a reușit să pregătească fiecare zi de vaccinare în teritoriu și îi oferim o Diplomă de onoare din partea Instituției Prefectului”, a declarat a spus Irina Munteanu.

La activitatea de la Spitalul Militar a mai participat și directorul Direcției de Sănătate Publică Cluj, domnul dr. Mihai Moisescu, care a transmis la rândul său felicitări personalul militar medical pentru contribuția la vaccinarea populației.

Comenteaza