FOCARUL de COVID-19 de la Spitalul din Turda se extinde. De la 18 cazuri a ajuns la 27

FOCARUL de COVID-19 de la Spitalul din Turda se extinde. De la 18 cazuri a ajuns la 27
| Foto: turdanews.ro

Unitatea spitalicească din Turda este singura din județ care se află în situația unui focar de COVID-19 care se extinde, potrivit declaraţiilor prefectului Tasnadi Szilard.

Focarul COVID de la Spitalul Turda este în extindere, conform raportărilor DSP Cluj de azi și a precizărilor prefectului Tasnadi Szilard, care a spus că unitatea spitalicească din Turda este singura din județ care se află în această situație.

Pe raza localității Turda nu mai există niciun focar COVID, conform raportărilor oficiale, toate cele 27 de persoane considerate a fi dintr-un focar fiind de la Spitalul Turda, a transmis turdanews.net

Sâmbătă erau 18 cazuri depistate de COVID-19, care provin din focare, toate fiind din cadrul Spitalului Turda, respectiv secțiile Urologie, Radiologie și Neurologie. Duminică, numărul cazurilor raportate a urcat la 27, reprezentând o creștere cu 50%.

Primul focar COVID a fost raportat în 16 octombrie. Atunci erau infectate doar 10 persoane din interiorul Spitalului, 5 pacienți și 5 cazuri din cadrul personalului angajat.

Comenteaza