News alert Începe VACCINAREA ADOLESCENŢILOR la Cluj! Vezi lista centrelor, ser Pfizer

Începe VACCINAREA ADOLESCENŢILOR la Cluj! Vezi lista centrelor, ser Pfizer

Maratonul vaccinării, adresat elevilor și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani, va avea loc începând cu 29 mai 2021.

În județul Cluj, adolescenții care doresc să se vaccineze se pot adresa direct centrelor de vaccinare organizate în județ, care folosesc vaccinul Pfizer, însoțiți de către un părinte/ tutore legal, unde vor prezenta acordul acestora pentru vaccinare. Lista completă a centrelor de vaccinare care utilizează vaccinul Pfizer în județul Cluj:

Începe VACCINAREA ADOLESCENŢILOR la Cluj! Vezi lista centrelor, ser Pfizer

 

„Consider că organizarea acestui Maraton al vaccinării adresat elevilor de liceu vine în întâmpinarea dorinței tinerilor de a se bucura din plin de vacanța de vară, de a putea călători, de a participa la evenimente culturale și sportive, care implică prezentarea unei dovezi de vaccinare. Sunt convinsă că, la rândul lor, tinerii vor fi vectori de imagine importanți în comunitățile lor și vor contribui la sensibilizarea altor locuitori asupra importanței vaccinării pentru revenirea la normalitate” a declarat Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Comenteaza