Incidența infectărilor, tot mai mare la Cluj-Napoca/ O localitate din Cluj, aproape de 11 la mie

Incidența infectărilor, tot mai mare la Cluj-Napoca/ O localitate din Cluj, aproape de 11 la mie

Clujul se află printre județele cu cea mai mare incidenţă cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, calculată în ultimele 14 zile la mia de locuitori.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Clujul a înregistrat luni un coeficient al infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori de 4,30 și se află pe locul cinci pe țară, după Ilfov, Timiș, municipiul București și județul Brașov (vezi AICI situația epidemiologică la Cluj). În ceea ce privește municipiul Cluj-Napoca, incidența cazurilor a crescut peste weekend și a ajuns la 5,39, de la 5,11 - cât era vineri.

De asemenea, câteva localități clujene riscă să intre în carantină după ce rata infectărilor a ajuns la valori mult peste pragul de 3. Cea mai mare incidență a cazurilor în județ se înregistrează în Gârbău, unde incidența cazurilor se apropie de 11 la mie (10,88), apoi în Tureni (7,31), Panticeu (6,58) și Dej (6,07).

Pe lângă Cluj-Napoca, o rată a infectărilor peste 5 la mie se mai înregistrează și în Florești - 5,17, Baciu - 5,02, Ciucea - 5,25, Izvoru Crișului - 5,39, Călărași 5,07, Moldovenești - 5,18 și Vad - 5,67 la mie. Iată lista cu rata incidenței infecțiilor cu noul coronavirus în fiecare unitate administrativ-teritorială a județului:

Incidența infectărilor, tot mai mare la Cluj-Napoca/ "Lista roșie" a Clujului

Incidența infectărilor, tot mai mare la Cluj-Napoca/ "Lista roșie" a Clujului

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza