Inspectoratul pentru Situații de Urgență, mulțumit de ambulanțele primite prin donație

Inspectoratul pentru Situații de Urgență, mulțumit de ambulanțele primite prin donație

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a adresat un mesaj de mulțumire donatorilor de autospeciale obținute din fonduri private. 

"Ambulanțele SMURD primite de la Beard Brothers încep să facă diferența. Acestea contează: pentru fiecare persoană care primește ajutor în condiții mai bune; pentru medicii, pompierii și voluntarii, care pot să folosească echipamentele de ultimă generație; pentru studenții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) care fac voluntariat SMURD Cluj învață actul medical în prespital, folosind echipamente medicale moderne; pentru șoferii pompieri, care ajung la intervenție în condiții mai sigure", a menționat instituția

"Vă mulțumim Beard Brothers şi vă urăm la mulți ani cu prilejul împlinirii a șase ani de activitate! La mulți ani, Beard Brothers, la mulți ani oameni buni, la mulți ani oameni demni! Să fiți mereu ocrotiți și să reușiți în cât mai multe acțiuni de binefacere" se precizează în mesaj.

Asociația Beard Brothers a reușit să strângă 165.000 euro, sumă din care a achiziționat două ambulanțe pentru SMURD Cluj. O ambulanță de tip C, complet dotată și utilată, a fost donată în 2018, în valoare de 95 000 euro, urmată de alta, de tip B, în valoare de 70.000 euro.

Pe de altă parte, în cadrul proiectului Walking Month, mii de participanți s-au înscris într-o competiție caritabilă în scopul strângerii a 420.000 lei pentru prima ambulanță socială din Transilvania, o unitate mobilă care va ajuta persoanele în nevoie din comunitățile izolate și greu încercate din regiune.

Ambulanța socială este o unitate mobilă care va călători în comunitățile rurale și izolate din regiune, respectiv un vehicul special amenajat care va include un cabinet pentru consultanții de medicină primară și un spațiu destinat asistenței și serviciilor sociale.

Comenteaza