Investiție de peste 10 mil. lei la Spitalul de Recuperare Cluj. Ce se modernizează

Investiție de peste 10 mil. lei la Spitalul de Recuperare Cluj. Ce se modernizează
| Foto: Facebook.com/cjcluj

În valoare estimată de 10,9 mil. lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează „Creșterea siguranței pacienților spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare.

Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean.

„Suntem preocupați de calitatea infrastructurii medicale și a serviciilor oferite de spitalele noastre. Ne dorim ca prin intermediul acestei investiții să contribuim și mai mult la protejarea vieții și a sănătății pacienților, precum și la asigurarea climatului optim de funcționare a unității medicale”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...