Investiție de peste 8 mil. lei la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj. Ce lucrări se fac

Investiție de peste 8 mil. lei la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj. Ce lucrări se fac
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a infrastructurii de fluide medicale, electrice, de ventilare și tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie.

În valoare estimată de 8.231.341 de lei, fără T.V.A., lucrările ce vizează instituția sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană (SMIS 152601) câștigat de Consiliul Județean și care urmărește „Creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca”.

„Întreprindem toate demersurile necesare pentru ca infrastructura spitalicească să facă față tuturor provocărilor și exigențelor. Ne dorim ca pacienții din spitalele noastre să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, în condiții de maximă siguranță și confort”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Principalul scop al investiției este acela de a îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, a infrastructurii unității medicale și a aerului pe care îl respiră persoanele spitalizate și personalul medical și auxiliar, precum și de a asigura acestora un grad sporit de siguranță.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 24 iunie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Comenteaza