Joe Biden s-a vaccinat cu o nouă doză anti-COVID! Îi îndeamnă pe americani să îi urmeze exemplul

Joe Biden s-a vaccinat cu o nouă doză anti-COVID! Îi îndeamnă pe americani să îi urmeze exemplul
| Foto: digi24.ro

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a primit vineri o nouă doză de vaccin actualizat anti-COVID-19, precum şi vaccinul anual împotriva gripei.

"Pe măsură ce intrăm în sezonul de răceală şi gripă, preşedintele îi încurajează pe toţi americanii să îi urmeze exemplul şi să se consulte cu furnizorul de servicii medicale sau cu farmacistul pentru a se asigura că sunt complet vaccinaţi", a scris medicul preşedintelui, Kevin O'Connor, într-o scrisoare, relatează Bloomberg.

Prima doamnă Jill Biden a fost testată pozitiv la COVID-19 la începutul lunii septembrie, ceea ce a provocat îngrijorări cu privire la posibilitatea ca preşedintele să călătorească cu doar câteva zile înainte de a participa la summitul G-20 din India.

Preşedintele a fost testat negativ, a precizat Casa Albă, iar prima doamnă a prezentat simptome uşoare. Săptămâna aceasta, administraţia Biden a declarat că va acorda 600 de milioane de dolari pentru 12 companii americane care produc testele COVID-19. Americanii vor fi din nou eligibili pentru a comanda online teste COVID-19 gratuite la domiciliu, pe măsură ce se apropie sezonul rece. Fiecare gospodărie va primi prin poştă până la patru teste rapide, începând cu 25 septembrie.

Spitalizările COVID-19 în rândul americanilor au crescut în ultimele săptămâni, potrivit datelor federale. Biden a fost testat pozitiv la COVID-19 în 2022, prezentând simptome uşoare.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza