News alert Ludovic Orban, suspect de COVID-19

Ludovic Orban, suspect de COVID-19
| Foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Premierul Ludovic Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus. Acesta a fost lângă o persoană confirmată pozitiv. 

Premierul Ludovic Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care a participat la o emisiune televizată a fost confirmată pozitiv. Premierul și-a suspendat participarea la evenimentele programate luni.

Măsura a fost luată după ce una din persoanele alături de care Orban s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. El nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane. Acesta spune că nu se încadrează în definiţia de caz a suspecţilor COVID-19, dar s-a testat ca măsură de prevenţie deoarece intră zilnic în contact cu zeci de persoane.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza