Manager de spital, confirmat cu COVID-19. Peste 3.000 de cadre medicale din ţară s-au infectat

Manager de spital, confirmat cu COVID-19. Peste 3.000 de cadre medicale din ţară s-au infectat


Managerul Spitalului Colentina are Covid 19. Dr Remus Mihalcea este internat la Spitalul Victor Babeş din Capitală. Dr. Mihalcea are simptomatologie uşoară şi primeşte tratament. Peste 3000 de cadre medicale din ţară s-au infectat cu SARS COV 2 de la începutul epidemiei.

Reprezentanţii GCS au confirmat, miercuri seara, că managerul Spitalului Colentina este infectat cu SARS COV 2. Remus Gabriel Mihalcea este acum internat în Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Capitală şi are simptome  de COVID-19, anunţă Mediafax.

Managerul unuia dintre cele mai mari spitale Covid din ţară s-a simţit rău încă de luni şi a fost testat tot în cadrul unităţii sanitare unde se află internat şi unde primeşte tratament.

Vestea că managerul Spitalului Colentina este infectat vine în aceeaşi zi cu cea legată de redeschiderea unităţii sanitare şi pentru pacienţii care au alte afecţiuni în afară de Covid 19. Ministrul Sănătăţii a anunţat astăzi că unitatea a primit avizul DSP Bucureşti pentru redeschidere.

Spitalul Coletina va avea în continuare zonă de Covid, şi, separat, va avea, cu circuit complet separat, zona de non-covid.

Managerul Remus Mihalcea a atras atenţia de mai multe ori asupra situaţiei în care se află pacienţii care se tratau înainte în Spitalul Colentina. Înainte ca unitatea sanitară să se transforme în spital dedicat exclusiv pacienţilor cu Covid aici erau trataţi peste 20.000 de pacienţi în fiecare lună.

Dr. Remus Mihalcea este al doilea manager de spital care se infectează cu SARS Cov 2. Primul este managerul Spitalului Gerota din Capitală.

De la începutul epidemiei de coronavirus în ţara noastră peste 3000 de cadre medicale s-au infectat.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza