Foto Mâncarea primită, la cină, în clinica Pediatrie 1 a stârnit revolta mămicilor: “Și deținuții trăiesc mai bine”

Mâncarea primită, la cină, în clinica Pediatrie 1 a stârnit revolta mămicilor: “Și deținuții trăiesc mai bine”
| Foto: Facebook

O mămică a postat o imagine cu mâncarea pe care au primit-o la cină copiii internați, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Fotografia cu caserola în care se aflau o feliuță de cașcaval cu o bucățică de carne, alături de un cubuleț de unt și o cutiuță de miere a stârnit un val de critici pe un grup al mămicilor din Cluj-Napoca.

"Mai scumpă a fost caserola decât mâncarea" / "Și un animalut primeste mai multa mancare!" / "Nu se poate asa ceva !!! sesizari la toate forurile posibile !!! si detinutii traiesc mai bine !!!" / "Au parlamentarii diverse meniuri la pret de cativa lei" / "Asa este peste tot din păcate".

Mămicile revoltate de situație au "servit" și alte imagini asemănătoare:

Măncarea primită la cină la Pediatrie 1 a stârnit revolta mămicilor: “Și deținuții trăiesc mai bine”

Măncarea primită la cină la Pediatrie 1 a stârnit revolta mămicilor: “Și deținuții trăiesc mai bine”

Chestiunea meselor sărăcăcioase din spital este un subiect care reapare periodic, pentru că este o problemă de ordin financiar care continuă să rămână nerezolvată. Până la jumătatea anului 2022 Ministerul Sănătății aloca pentru masa unui pacient 11 lei, iar din 1 iulie 2022 suma s-a dublat la 22 de lei. Dar dacă punem la socoteală majorările de preț din ultimii ani vedem că acești bani din care spitalul trebuie să asigure trei mese pe zi nu mai înseamnă mare lucru, astfel că meniurile continuă să fie nesatisfăcătoare...

 

Comenteaza