Medic ATI: "Familiile bolnavilor ne sună disperați/ Oare acum cred în medici? Nu era mai simplu să se vaccineze?"

Medic ATI: "Familiile bolnavilor ne sună disperați/ Oare acum cred în medici? Nu era mai simplu să se vaccineze?"

Medicul primar ATI, Laura Zarafin, a transmis un mesaj pentru persoanele care nu cred în vaccinul anti-COVID.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Mă gândesc la toți cei ce sunt acum în ATI la noi. Nevaccinați. Care nu cred în vaccin, mulți nu cred nici în medici. Familiile lor caută tot felul de «pile», ne sună disperați să ne întrebe dacă să facă rost de tocilizumab! Mă întreb – oare acum cred în medici? Nu era mai simplu să se vaccineze?”, a transmis medicul Laura Zarafin, medic primar ATI, Spitalul Colentina, potrivit RO Vaccinare.

 „Cobaii au fost cei 40.000 de voluntari pe care s-au făcut testele și personalul medical din lumea întreagă, căci ei au fost vaccinați primii. Există deja peste 6 miliarde de doze de vaccin anti-Covid administrate și peste 3 miliarde de oameni vaccinați. Cum să mai spui că ești cobai? Terapiile intensive din țările cu rată de vaccinare peste 75-85-90% sunt aproape goale . La noi se stă în ambulanțe la coadă”, a mai scris medicul.

De două săptămâni, în România sunt raportate zilnic peste 10.000 de cazuri de infectare și sute de decese. Până acum, de la debutul campaniei de vaccinare, în țara noastră au fost imunizate 5.773.234 de persoane, iar 5.531.860 au primit schema completă. De asemenea, 361.574 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza