Medic: "Mergeți la vaccinare. Lăsați imbecilii și postacii de pe internet în plata lor. Unul n-o să vă dea o mână de ajutor în ziua când veți chema ambulanța"

Medic: "Mergeți la vaccinare. Lăsați imbecilii și postacii de pe internet în plata lor. Unul n-o să vă dea o mână de ajutor în ziua când veți chema ambulanța"

Medicul Gabriel Diaconu transmite că toate vaccinurile aprobate sunt bune, indiferent de producător, precizând că un vaccin i-ar fi salvat tatălui său viața.

Cunoscutul medic afirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook că "orice vaccin care a trecut prin fazele de testare și e aprobat este suficient de bun" și îi îndeamnă pe români să se vaccineze pentru că "epidemiile se termină dacă oamenii capătă imunitate". Diaconu vorbește și despre părinții lui, ambii au făcut COVID-19 ,și spune ca vaccinul i-ar fi salvat viața tatălui său.

"N-am să pot trece vreodată peste faptul că părinții mei, care au făcut amândoi COVID, amândoi au fost internați, amândoi cu pneumonie, unul rămas, celălalt plecat dintre noi, ar fi beneficiat dramatic de acest vaccin. Lui tata i-ar fi salvat viața, pe mama ar fi scutit-o de suferință.
Sunt atâția români în situația asta, și lor le șoptesc ticăloșii la ureche că, uite, cine a trebuit a primit vaccin de ăla bun și ție îți fac de celălalt.
Orice vaccin care a trecut prin fazele de testare și e aprobat este suficient de bun. Restul sunt cifre, statistici, probabilități.
Astfel că mesajul meu spre îndoiți este foarte clar: Mergeți la vaccinare. E totuna. Aveți grijă de sănătatea voastră, e net preferabil să vă antrenați imunitatea cu un vaccin, nu prin boală,
Și vă puneți la adăpost de suferință și posibilă moarte.
Programați-vă, chiar dacă durează o săptămână sau o lună. Mama mea, chiar dacă a făcut boala, se va vaccina.
Copiii mei, între care cel mare și el a trecut prin COVID, se vor vaccina când va fi validată ca fiind sigură vaccinarea și în populația pediatrică. Lăsați imbecilii și postacii de pe internet în plata lor. Unul n-o să vă dea o mână de ajutor în ziua când veți chema ambulanța, unul nu va da un telefon să vă aline durerea", a scris Gabriel Diaconu în mesajul postat pe Facebook.

Comenteaza