Medic, mesaj despre vacanța de o lună a copiilor: "Nu este vacanță de mers încolo și încoace, altfel nu o să terminăm prea curând cu pandemia"

Medic, mesaj despre vacanța de o lună a copiilor: "Nu este vacanță de mers încolo și încoace, altfel nu o să terminăm prea curând cu pandemia"

Medicul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului ''Victor Babeş'' din Capitală, atrage atenţia că vacanţa de o lună care urmează nu este o perioadă ''de mers încolo şi încoace'', ci o vacanţă ''de stat în casă cât mai mult''.

''Chiar dacă este vacanţă, nu este vacanţă de mers încolo şi încoace. E o vacanţă de stat în casă cât mai mult, că nu avem încotro, şi de respectat regulile în momentul în care se iese în exterior pentru că altfel nu o să terminăm prea curând. Din păcate, este un fenomen foarte complex această pandemie şi nu se termină numai dacă dă cineva ordin să se termine sau dacă cineva nu mai are chef de ea. Pur şi simplu trebuie să punem cu toţii umărul, nu avem cum altfel, nu avem cum'', a afirmat Simin Aysel Florescu, manager interimar al Spitalului ''Victor Babeş'' din Bucureşti, duminică, într-o emisiune la Digi 24. Aceasta a precizat și că mulţi dintre pacienţii care ajung la spital se infectează în concediu, transmite News.ro.

Reamintim că majoritatea copiilor vor fi în vacanță în perioada 2 aprilie - 4 mai, singurii care vor continua orele vor fi elevii de clasele a VIII-a și a XII-a, online, iar de-a VIII-a, înscriși la orele remediale, vor merge fizic la școală pentru aceste cursuri de recuperare, în perioada 12 - 29 aprilie.

Comenteaza